Beachvlaggen (Beachflags)

Beachvlaggen zijn de perfecte reclame uiting voor outdoor evenementen. Beachvlaggen vallen namelijk op vanwege hun opvallende vorm en de herkenbaarheid van het logo wat erop staat. Een beachvlag is makkelijk te vervoeren en daarom interessant voor zowel evenementenorganisaties, winkels of andere organisaties die behoefte hebben aan outdoor reclame. Er zijn verschillende vormen en afmetingen te bedrukken. Wij kijken graag naar uw wensen en zullen hierop een passende oplossing bieden.

Kenmerken van beachvlaggen

Door de aparte vorm valt een beachvlag al snel op. In combinatie met een groot logo dat erop staat is een beachvlag een echte eyecatcher. De beachvlag van 123vlaggen.nl wordt als complete set geleverd, inclusief flex-mast, voet en draagtas. Indien u al de beschikking heeft over de hardware, dan kunnen we ook een aanbod doen voor alleen de vlaggen. Laat uw wensen vooral even weten, dan zullen we hier mee aan de slag gaan.

beachvlaggen

Formaten beachvlaggen

Beachvlaggen van 123vlaggen.nl het beste beoordeeltEen beachvlag van 123vlaggen.nl kan onder andere worden geleverd in de volgende standaard formaten. Andere afwijkende formaten zijn in overleg ook mogelijk.

–          250 x 55 cm (hxb)
–          310 x 60 cm (hxb)
–          410 x 80 cm (hxb)
–          510 x 85 cm (hxb)

Beachvlaggen bedrukken

Beachvlaggen bedrukken kan in zowel zeefdruk als door middel van full color print. Het voordeel van beachvlaggen zeefdrukken is dat je een hogere kleurechtheid krijgt. Het voordeel van full color print is dat er vanaf kleine oplages er beachvlaggen geprint kunnen worden.

Evenementen en beachflags

Beachvlaggen worden vaak gebruikt tijdens evenementen. Ze worden daarom ook wel eens ‘eventflags’, beachflags of evenementenvlaggen genoemd. Tijdens evenementen zorgen beachflags voor de ideale herkenbaarheid. Beachflags vallen namelijk al van ver op, waardoor ze makkelijke de aandacht kunnen trekken van de mensen die op het evenement aanwezig zijn.

Beachvlaggen prijs

Vraag eenvoudig een offerte voor beachvlaggen via ons formulier. Binnen korte tijd ontvangt u van ons vrijblijvend een aanbod!