Geslaagdvlaggen bestellen

De geslaagdvlag is een vlag die door leerlingen die geslaagd zijn buiten gehangen wordt nadat ze te horen hebben gekregen dat ze geslaagd zijn voor hun middelbaar school. Wanneer je geslaagd bent dan moet natuurlijk de vlag uit. Traditioneel is dit natuurlijk altijd zo geweest en sinds enkele jaren bieden middelbaar scholen hun examenleerlingen die geslaagd zijn een speciaal ontworpen vlag in stijl van school met daarop; GESLAAGD! Iedereen kan meteen zien dat deze leerling op de betreffende school goed zijn best heeft gedaan. Een mooie manier om het te vieren voor de leerling en een prima visitekaartje voor de school.

Geslaagd vlaggen

Vrijblijvend een offerte voor geslaagd vlaggen aanvragen

Bent u geïnteresseerd in de geslaagd vlaggen dan kunt u via het offerte formulier uw wensen kenbaar maken. Wij zorgen dat deze aanvraag zo snel mogelijk in behandeling wordt genomen. Zo krijgt u snel een offerte voor de beste kwaliteit vlaggen voor de laagste prijs! Via 123VLAGGEN.nl krijgt u altijd het beste aanbod voor uw geslaagdvlaggen. Elders een beter bod ontvangen? Wij kijken graag waar dit eventuele verschil in zit en mocht het nodig zijn zullen we ons aanbod daarop aanpassen.

Materiaal geslaagdvlaggen

De geslaagdvlaggen worden gemaakt van vlaggenpolyester. Standaard maken we ze in 110gr/m2 vlaggenpolyester. Dit is dezelfde kwaliteit zoals tientallen middelbaar scholen reeds gebruiken. Voor de korte tijd dat de vlaggen door de leerlingen worden buiten gehangen is dit een uitstekende kwaliteit!

Levering geslaagd vlaggen

Door onze ervaring weten we als geen ander dat het van belang is dat de vlaggen tijdig op uw school bezorgd worden. Wij zullen er dan ook voor zorgen dat de levering ruim op tijd zal plaats vinden. In overleg kunnen we de gewenste leverdatum bespreken.