Kioskvlaggen

De kioskvlag is één van de standaardvlaggen in het assortiment van 123vlaggen.nl. De kioskvlag is immers een vlag die veel gebruikt wordt door bedrijven.
Een kioskvlag is door middel van een vlaggenstok en vlaggenhouder aan de muur bevestigd. Dit is noodzakelijk bij dit type vlag. De kioskvlaggen van 123vlaggen.nl onderscheiden zich van andere kioskvlaggen door het gebruiksgemak. De kioskvlaggen zijn namelijk makkelijk binnen te halen of te verwisselen.

Kenmerken van de kioskvlaggen

Een kioskvlag hangt recht naar beneden. Dit zorgt ervoor dat ze goed te lezen en dus effectief zijn. Middels een gleuf aan de bovenzijde van de vlag wordt de kioskvlag om de vlaggenstok geschoven.
Verder worden de kioskvlaggen van 123vlaggen.nl bedrukt op PVC. Het is ook mogelijk om een kioskvlag op vlaggenpolyester (110gr) te laten drukken. PVC is echter zwaarder waardoor de kioskvlag dan beter naar beneden hangt.

Formaat van de kioskvlaggen

Kioskvlaggen worden vaak gebruikt in standaardformaten, maar er zijn ook afwijkende formaten bij ons te bestellen. Wij adviseren echter om standaardformaten te gebruiken. Overigens hoort bij elk vlagformaat een bepaalde stoklengte.

Standaardformaten:
– 50 x 50 x 100 cm (stoklengte – 75 x 75 x 150 cm (stoklengte 200 cm)

Bedrukking van de kioskvlaggen

Kioskvlaggen worden aan beide zijden bedrukt, waardoor het ontwerp aan beide zijden zichtbaar is. U kunt, zowel met een kleine als grote order, bij ons terecht voor uw kioskvlag!