Reclame vlaggen bestellen

Wanneer u reclame vlaggen gaat bestellen moet u rekening houden met enkele factoren die samen belangrijk zijn voor het samenstellen van de juiste prijs. Zo is het formaat van de reclame vlaggen van invloed op de prijs. Ook het aantal kleuren en materiaal van de reclame vlaggen zijn doorslaggevend op de hoogte van de aanschafprijs. Wanneer u een klein aantal vlaggen nodig heeft dan wordt er vaak gebruik gemaakt van digitaal printen. Gaat het aantal vlaggen omhoog, zeg vanaf 10 stuks, dan is het interessanter om te gaan zeefdrukken. Een groter aantal reclame vlaggen zal resulteren in een lagere stukprijs.

Via 123 Vlaggen is het eenvoudig om een prijsopgaaf aan te vragen. Het is ook de moeite waard om de leverancier van vlaggen te laten weten wanneer u de vlaggen nodig heeft. Is er meer tijd voor de productie? Dan kan ook deze factor resulteren in een lagere prijs. Wij helpen u graag met de aanvraag van reclame vlaggen!

reclame vlaggen

About 123 Vlaggen.NL

De beste kwaliteit vlaggen tegen voordelige prijzen. Bij 123Vlaggen.nl bent u op het juiste adres voor uw communicatie uitingen.