Reclamevlaggen bestellen, met 1 aanvraag van meerdere leveranciers een offerte ontvangen!

Reclamevlaggen zijn de meest voorkomende vlaggen voor reclame uitingen.

Een reclamevlag hangt door middel van koorden of lussen aaneen vlaggenstok of vlaggenmast en zijn vaak te zijn bij bedrijfslocaties of winkels.

Omdat vlaggen veel gebruikt worden in het bedrijfsleven, heeft 123vlaggen.nl een breed assortiment met vele mogelijkheden op het gebied van reclamevlaggen.

Kenmerken van reclamevlaggen

De reclamevlaggen van 123vlaggen.nl onderscheiden zich op basis van kwaliteit. Deze vlaggen zijn namelijk geproduceerd uit duurzaam vlaggenpolyester en zijn perfect afgewerkt. Met de reclamevlaggen van 123vlaggen.nl presenteert u uw bedrijf als een professionele organisatie, waardoor u kwaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt.reclamevlaggen

Formaat van de vlaggen

De reclamevlaggen van 123vlaggen.nl hebben standaard formaten en worden vaak horizontaal gebruikt. Indien u echter een afwijkende maat prefereert, is dat natuurlijk geen probleem.

De standaard formaten van 123vlaggen.nl:
– 70 x 100 cm
– 100 x 150 cm
– 150 x 225 cm
– 200 x 300 cm

Bedrukking van de reclamevlaggen

Het bedrukken van onze vlaggen gebeurd bij een kleine oplage door middel van digitale print. Bij grotere oplages gaat er door middel van zeefdruk geproduceerd worden. Op deze manier wordt er per kleur een aparte zeef gemaakt. De vlaggen hebben bij zeefdruk een mooiere en hogere kleurdichtheid dan bij digitale print. Heeft u ontwerp meerdere kleuren dan zal er vrijwel altijd worden overgegaan op digitale print.