Spandoeken

Bij dit product zijn de mogelijkheden voor kleurgebruik, formaat en confectie enorm. Daarnaast zijn spandoeken makkelijk te gebruiken, te bevestigen en overal toe te passen. Dit betekend dat de spandoek een ideaal product is om uw naam of boodschap uit te dragen en bruikbaar is op gevels, beurzen en veel andere locaties.

De kenmerken van de spandoeken

Deze doeken zijn echte blikvangers. De toepassing bepaalt de keuze voor het materiaal, de keuze bestaat uit vlaggenpolyester (110gr), PVC (510 gr, dicht) of Mesh (360 gr, open structuur). Een spandoek is ideaal voor promoties, gevelreclame of evenementen. De afwerking kan met ringen, open lussen of koorden.
spandoek-mesh

 

De formaat mogelijkheden

Alle formaten zijn mogelijk om te drukken. Spandoeken bestellen in elk gewenst formaat van klein tot groot. Laat uw wensen weten en wij doen u een vrijblijvend voorstel!

Bedrukking van de spandoeken

Deze vlaggen kunnen full colour worden bedrukt. Het is ook mogelijk om te kiezen de spandoeken door middel van zeefdruk te drukken. De keuze in productie is deels afhankelijk van het aantal stuks en het ontwerp. Laat uw vrijblijvend informeren indien u graag advies hierin wilt hebben.