Tafelvlaggen tips hoe en waarvoor te gebruiken

Tafelvlaggen zijn kleine subtiele eycatchers die op een tafel, toonbank, of ander soortgelijk meubelstuk geplaatst kunnen worden. In deze blog geven we een aantal toepassingen waarvoor onze tafelvlaggen gebruikt worden. Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden om deze kleine communicatie-uitingen in te zetten en uw boodschap over te dragen naar uw doelgroep.

1. Aanduiding gasten

De tafelvlaggen zijn te gebruiken als aanduiding waar uw gasten aan tafel plaats kunnen nemen. Met de naam van de gasten op de vlag weten uw gasten waar ze kunnen gaan zitten.

2. Restaurant: aanduiding menu

Bij een restaurant kunnen de tafelvlaggen gebruikt worden ter promotie en aanduiding van een speciaal menu. De tafelvlag zal duidelijk zichtbaar zijn op tafel en daardoor ook een hoge attentiewaarde hebben onder de gasten. Op deze manier valt uw menu extra goed op.

3. Winkel aanbieding

Als aanduiding van een product dat in de aanbieding is die dag of week kunt u ook een tafelvlag gebruiken. Winkels maken tafelvlaggen en plaatsen deze bij het product dat extra aandacht moet krijgen van het winkelend publiek. Elk product met een vlag dat is in de aanbieding. Een goede manier om extra aandacht voor de producten te vragen.

Dit zijn een klein aantal tips waarvoor de tafelvlaggen gebruikt kunnen worden. Heb je zelf nog meer wensen en wil je die met ons bespreken dan laat het vooral even weten. Ook is het mogelijk om direct via onze website een offerte aan te vragen voor tafelvlaggen.

About 123 Vlaggen.NL

De beste kwaliteit vlaggen tegen voordelige prijzen. Bij 123Vlaggen.nl bent u op het juiste adres voor uw communicatie uitingen.