Tafelvlaggen zijn de kleine blikvangers op tafel niveau

Tafelvlaggen zijn subtiele blikvangers en tegelijk een geweldig medium voor reclame en identiteitsboodschappen op bijvoorbeeld conferenties, beurzen en promoties. Deze kleine vlaggetjes kunnen worden voorzien van beeldmerken of andere creatieve ontwerpen. Daarnaast zijn ze in verschillende vormen verkrijgbaar, kunnen ze zowel horizontaal als verticaal worden geleverd en kan er worden gekozen tussen een metalen of een houten voetstuk. Kortom de mogelijkheden zijn alom voor tafelvlaggen!

Materiaal van de tafelvlaggen

De tafelvlaggen worden veelal gemaakt van accetaat of satijn. Bij tafelvlaggen van accetaat is de bedrukking enkelzijdig. Bij het gebruik van satijn kan de tafelvlag aan beide zijdes leesbaar zijn. Het gebruik van satijn heeft tevens als voordeel dat de tafelvlag niet zal gaan ‘hangen’ en dus goed leesbaar is. Accetaat is wat lichter materiaal en bij een gewone tafelvlag zal het materiaal gaan hangen en minder goed leesbaar zijn.

Tafelvlag BrabantKenmerken van tafelvlaggen

Zoals de naam al zegt, zijn tafel vlaggen kleine vlaggetjes die op de tafel staan. Ze kunnen worden gebruikt voor allerlei gelegenheden, maar meestal worden ze gebruikt tijdens conferenties als identiteitsboodschap. Iedereen kent namelijk wel de tafelvlaggen van landenvlaggen, die bijvoorbeeld bij bijeenkomsten van landen gebruikt worden om de nationaliteit, van de mensen die aan de tafel zitten, kenbaar te maken. Het is mogelijk om tafel vlaggen te personaliseren. De stoffen die gebruikt worden voor de tafelvlaggen zijn satijn of accetaat. De voet en mast van de tafelvlaggen kunnen zowel in hout als in chroom geleverd worden.

Formaat van de tafel vlaggen

De tafelvlaggen zijn in 3 verschillende formaten te verkrijgen: – De Tafelvlag: 10 x 15 cm (hxb) – De Tafelbanier: 8 x 20 cm (hxb) – De Tafel beachvlag 8 x 20 cm (hxb). Kies bij het aanvragen van een offerte de gewenste keuze om hier een prijsopgaaf voor te ontvangen.

Bedrukking van de tafel vlaggen

De vlaggen zijn te bedrukken in een verschillend aantal kleuren. Het drukproces en aantal kleuren bepaald mede de prijs voor de tafelvlaggen. Heeft u een kleiner aantal vlaggen dan zal er zo goed als zeker gebruikt worden gemaakt van full colour bedrukking middels digitale print. Het aantal kleuren is dan niet van invloed op de prijs. Vermeld bij de aanvraag altijd het aantal kleuren zodat u een goed aanbod kan ontvangen in de vorm van een offerte.