Vlaggen 4 mei dodenherdenking

Het protocol uit 2001 schrijft voor dat op 4 mei de Nederlandse vlaggen vanaf 18.00 halfstok dienen te worden gehangen. Dit zal duren tot zonsondergang, dat omstreeks 21.10uur zal zijn in de hoofdstad Amsterdam. De vlaggen mogen na het volkslied in de top worden gehesen maar het is ook geen probleem dat ze halfstok blijven hangen. Dit alles is vastgelegd in het protocol uit het jaar 2001.

Voor meer informatie omtrent de vlaggeninstructie en de dodenherdenking op 4 mei en hoe om te gaan met de vlaggen, kijk daarvoor op de Wikipedia pagina. Daar vind je alle informatie omtrent hoe om te gaan met de vlaggen op 4 mei.

Vlaggen 4 mei dodenherdenking

Het is gebruikelijk dat de vlaggen op 4 mei halfstok hangen om de slachtoffers uit de tweede wereldoorlog en alle andere oorlogsslachtoffers te herdenken. Op bevrijdingsdag 5 mei hangen de vlaggen in de top, zonder de oranje wimpel.

Bent u op zoek naar grotere aantallen vlaggen voor herdenkingsbijeenkomsten? Neem dan vrijblijvend contact op met de beste leveranciers van vlaggen via ons offerte formulier.

About 123 Vlaggen.NL

De beste kwaliteit vlaggen tegen voordelige prijzen. Bij 123Vlaggen.nl bent u op het juiste adres voor uw communicatie uitingen.